Tinu Srbiću nagrada HZSN-a za suradnju s medijima

Svjetski gimnastički prvak na preči, Tin Srbić, primio je još jedno vrijedno priznanje. Hrvatski zbor sportskih novinara (HZSN) na svečanosti u zagrebačkom Novinarskom domu dodijelio mu je posebno priznanje za suradnju s medijima u 2017. godini.

– Jako mi je drago da sam dobio ovu nagradu jer to znači da sam bio fer i korektan prema svim medijima. I oni prema meni. Nadam se da ću i u budućnosti moći prisustvovati ovakvim stvarima zbog istih razloga, jer, ne želim se nikome zamjeriti. Uvijek ću pokušati biti maksimalno korektan – rekao je Tin nakon dodjele nagrada.

– Mislim da sam nakon Svjetskog prvenstva u Montrealu sasvim dovoljno bio u medijima, za vrijeme baš i ne, ali zato sam nakon SP-a bio i previše. To me dosta izmorilo, ali sada se sve malo smirilo i idemo u nove pobjede.

Planira li sportske novinare jednako uposliti i u 2018. godini?
– Nadam se da budem, možda još i bolje. Nadam se da će rezultati biti kontinuirani, ovakvi kakvi su i sada.

Za aktualnog prvaka svijeta nova sezona kreće Svjetskim kupom u Dohi od 21. do 23. ožujka.
– Gotovo pa sam maksimalno spreman. Imam još dva tjedna do puta u Katar za pripremiti se do kraja. Nisam pet mjeseci bio na natjecanjima, od SP-a, zato se moram vratiti u natjecateljsku formu. Ali, veselim se novoj sezoni, dug je ovo period bez natjecanja, želim se vratiti u tu svoju staru rutinu – poručio je Tin Srbić.