Glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora prisustvovao Skupštini HGS-a

Prvi put od osamostaljenja Hrvatske, Skupština Hrvatskog gimnastičkog saveza održana je u Osijeku.

Danas, u sklopu DOBRO Svjetskog kupa članovi gimnastičke obitelji imali su tako priliku biti i dio spektakla u dvorani Gradski vrt, ali ujedno i prisustvovati Godišnjoj skupštini na kojoj je nazočio i novi glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač koji je u svečanom dijelu Skupštine primio posebnu zahvalnicu HOO-u za suradnju i doprinos razvoju gimnastičkog sporta.

Zahvalnice su primili i Ministarstvo turizma i sporta, magistra Mimi Vurdelja koja u HOO-u neumorno brine o zdravlju sportaša i na raspolaganju je svim savezima za pomoć pogotovo u ovo pandemijsko vrijeme, zatim humanitarna nizozemska organizacija Sports for Children i gospodin Stefan Grothuis (pomogli su opremiti nekoliko gimnastičkih dvorana u Hrvatskoj), te Hrvatska elektroprivreda i Jadranski naftovod, partneri HGS-a.

Nagrade za životno djelo ove godine pripadaju dr. sc. Jasenki Wolf Cvitak, Alojzu Petroviću te posthumno Borisu Pintariću.
Plakete za doprinos razvoju gimnastičkog sporta primili su dr. sc. Ljerka Srhoj, Jana Oplanić i Tihana Milas Bezjak, a diplomu Tomislav Gudek.