Odgađa se Skupština Hrvatskog gimnastičkog saveza

Poštovani,

obzirom na situaciju vezano uz Corona virus, COVID 19, koja se mijenja svakog dana gotovo iz sata u sat (zabrane održavanja javnih skupova, zatvaranje objekata, odgode natjecanja, porast broja zaraženih…) sasvim je logično da održavanje Skupštine HGS-a NEĆE BITI moguće utvrđenog dana 28. ožujka 2020. godine.

Kako se radi o veoma bitnim Sjednicama (Redovna i Izborna) važno je prisustvovanje što većeg broja predstavnika, a što je u postojećim okolnostima gotovo neizvedivo. Sada je bitno i neophodno pratiti daljnji tijek događaja, te pridržavajući se preporuka naših krovnih organizacija kao i Nacionalnog stožera civilne zaštite, primjenjivati preporuke i mjere kojima se nastoji prioritetno zaštiti zdravlje svih stanovnika Republike Hrvatske, tako da odgode nekih aktivnosti ne trebaju predstavljati najveći problem.

U ovom trenutku apsolutno je nemoguće utvrditi novi datum održavanja sjednica Skupštine iz razloga nepoznavanja daljnjeg razvoja situacije u pojedinim regijama, pa i samom gradu Zagrebu, stoga ćemo Vas, prateći daljnji tijek događaja, pravovremeno obavijestiti o novom datumu održavanja sjednica Skupštine.

Svima puno zdravlja!

S poštovanjem,

Predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza
mr. sc. Stevo Tkalčec