Otkazana Završnica kupa Hrvatske u ritmičkoj gimnastici za B program

Završnica kupa Hrvatske u B programu ritmičke gimnastike je – OTKAZANA. Natjecanje koje se u organizaciji KRSG Poreč trebalo održati u porečkoj dvorani Žatika 5. prosinca 2020. godine, na žalost, u trenutnoj epidemiološkoj situaciji u Republici Hrvatskoj, nije moguće održati.

Nakon iscrpnih razgovora sa Stožerom civilne zaštite Istarske županije, ali i nizom drugih mjerodavnih institucija koje su sve redom izdale preporuke da se natjecanje odgodi, a posebice zbog najave još rigoroznijih epidemioloških mjera od sljedećeg tjedna, Hrvatski gimnastički savez i KRSG Poreč bili su prisiljeni donijeti ovakvu odluku.

Maksimalna zaštita sportašica, trenerica, sutkinja i svih onih koji su trebali biti uključeni u ovo natjecanje, jedino je važna, a s obzirom na trenutne epidemiološke upute, organizacijom ovog natjecanja ne bismo ih uspjeli ispoštovati.

Ipak, vjerujemo kako će sve ovo ubrzo biti iza nas i kako ćemo već od sljedeće godine moći nastaviti raditi tamo gdje nas je ova 2020. godina zaustavila.

Do tada, svi zajedno, ostanimo odgovorni!