Tin Srbić sa Sv. Nikolom kod djece u Klaićevoj

Srebrni hrvatski olimpijac Tin Srbić danas je bio dio prekrasne priče. Toyota Hrvatska i ove se godine priključila humanitarnoj akciji „Djeca Hrvatske za djecu Klaićeve – Želim ti osmijeh“. U sklopu akcije za mališane iz Klinike za dječje bolesti Zagreb pripremljeni su prigodni darovi, kako bi donijeli barem dašak blagdana, veselja i dobrih želja.

Akciju „Želim ti osmijeh“ organizirao je portal Wish mama i Muzej grada Zagreba kao dio projekta Grad Sv. Nikole. Osim darova, maleni pacijenti iz Klaićeve bolnice dobili su crteže u kojima su im brojna djeca diljem Lijepe naše poslala svoje želje za blagdane i brzo ozdravljenje.
Ovoj lijepoj blagdanskoj priči odazvali su se i Hrvatski olimpijski odbor te Hrvatski paraolimpijski odbor, čiji je Toyota globalni partner za mobilnost. Zbog toga su sv. Nikoli u dijeljenju darova djeci u bolnici pomogli proslavljeni sportaši, paraolimpijci Anđela Mužinić Vincetić i Kristijan Vincetić, naš Tin Srbić i automobilistički as, prvak Hrvatske u reliju Juraj Šebalj.