Vrsar spreman za Prvenstvo i Kup Hrvatske s više od 300 ritmičarki

Od sutra do nedjelje Sportski centar Saline u Vrsaru i Klub ritmičke i estetske gimnastike Galatea domaćini su 30. Ekipnog, višebojskog i pojedinačnog Prvenstva Hrvatske u A programu ritmičke gimnastike te Završnice Kupa Hrvatske u B i C programu.

Sutra, prvi dan natjecanja otvoriti će Završnica Kupa Hrvatske i to od 9 do 20 sata kada će se za medalje boriti seniorke, juniorke, kadetkinje, mlađe kadetkinje i kategorija mini u pojedinačnim i grupnim vježbama 13 hrvatskih klubova – GK Aura, KRG Leda, GK Maksimir, GK Vindija, KRG Zagreb, KRG Nebo, KRG Sirena, GK Šibenik-Dalmacija, KRSG Rusulice, KRSG Floramye, KREG Galatea, KRSG Gazela i KRSG Poreč. B program okupiti će 92, a C program 168 natjecateljica.

U subotu od 10 do 18 sati na programu su mlađe kadetkinje i kadetkinje A programa, a u nedjelju od 10 do 17 sati juniorke i seniorke. Prvenstvo Hrvatske u A program okupiti će 63 djevojke iz 10 hrvatskih klubova – GK Aura, KRG Leda, GK Maksimir, GK Vindija, KRG Zagreb, KRG Sirena, KREG Galatea, KRSG Gazela, KRSG Poreč i KRŠG Rondo.

Temeljem propisane epidemiološke mjere zaštite od širenja virusa COVID-19, svi sportaši i njihovi treneri i suci natjecanju smiju pristupiti samo uz predočenje EU COVID potvrde, potvrde o preboljenju virusa, potvrde o cijepljenju ili važećeg PCR ili brzog antigenskog testa, a sve kako bi organizator, KREG Galatea, maksimalno zaštitio sve sudionike natjecanja.

BILTEN – A PROGRAM (.pdf 471kb)

BILTEN B I C PROGRAM (.pdf 678kb)